Balíčkový den

27. 10. 2008 - 42.den 365
Ráno lilo jako z konve. Pak se oproti očekávanému trvalému dešti počasí umoudřilo a nakonec se dalo jít do terénu i bez deštníku :-). Majda se rozhodla jít venčit psa s kamarádkou a my s Martinou učinily 2.pokus o koupi zimních botek. A tak jsem jely na Prosek, kde jsme si zkrátily cestu průchodem přes metro - novou stanici trasy C "Střížkov".Vypadá velmi zdařile. Stěny i výtahy jsou prosklené, krásně vyřešené červené chodníčky jistě potěší vozíčkáře a maminky s kočárky, neboť jsou bez schodů.

Z jedné lávky lze pozorovat vlaky a cvrkot na nástupišti, podařilo se mi vyfotit i jeden právě přijíždějící ;-)


A tady je Martina s úlovkem. Boty jsme pořídily celkem rychle. Během 10minut se mojí peněžence ulevilo o tisícovku. Martina zkoušela svědomitě, nedělala potíže a zalíbil se jí hned 1.pár nabízených bot, a pak už se krabice nechtěla vzdát. Táhla ji, jak se dalo.




Taky nás přijel navštívit kurýr od firmy FedEx. Strejda, trvale žijící v Kanadě, poslal dětem halloweenské překvapení. Martina rozškubala obálku a vyndavala poklady.


Podzimní samolepky za asistence Majdy vylepila na dveře dětského pokoje.



.... v balíčku ještě dřímalo jedno skládací strašidlo :-)


...a pak jeden megapavouk. Toho jsme ale ani nezkompletovali, protože holky se netvářily, že by něco takového mělo viset u stropu a ony pod tím spát :-)

A pak přijel ještě jeden pošťák s krabicí, tak byla ale pro našeho tatínka a byla čistě IT zaměření - takže nic pro nás :-)

Zkrátka dnes se to tu krabicemi a krabičkami jen hemžilo.


1 komentář:

Daniela řekl(a)...

Moc hezké. Boty potřebujeme také. Doufám, že nějaké hezké za hezkou cenu seženu. Dala jsem si odkaz na vás na moje stránky, doufám, že nevadí.