Všechny barvy duhy


13.10. 2008 - 28.den 365

Ani jsem netušila, že v té ranní šedivé mlze, která se všude kolem valila jako dým, může na člověka číhat takové barevné překvapení! No ale je to krása! Na jednom keři škumpy tolik barev ... Sluníčko tu mlhu prokousalo až kolem poledního, jak byla hustá - ovšem jen na pár hodin, kolem páté odpoledne se opět začalo všude rozlévat mlhovinové mléko- hotový Londýn :-)
Nemám mlhy ráda. Denně musím sednout za volant a neznám nic horšího, než když nevidím, kam jedu - do toho se ještě tu a tam vynoří veselý cyklista, který se snaží dohnat kilometry, co v létě nestihl a netuší, že jeho malinkaté červěné blikající světýlko nemusí být pro všechny řidiče dostatečným signálem k tomu, aby jej u krajnice nepřehlédli ... Jediné, zač musím mlhu pochválit, je její umění přetvořit pavučiny na paličkovaná veledíla, na nichž kapky rosy vypadají jako navlečené korálky... inu všechno má své lepší stránky- i ta jinak protivná mlha ;-)


3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

koukám,že nás to chytlo stejně..krásný fotky,užívejte podzim...M

K. řekl(a)...

Ahoj!
Díky za pochvalu kapičky. Na oplátku jsem také nakoukla k tobě na blog a koukám,že jsi se přidala k Projektu 365. Diny znám také a určo k tobě nakouknu častěji:-).
K.

Anonymní řekl(a)...

No teda Markét, poklona, nádherné fotky, ta první barevná je úúúžasná a i pavučinka se ti moc povedla!! Hele, nefotíš náhodou ňák líp a líp??? ;)

Diny