Mračoun

22.11. 2008 - 68.den 365


Venku napadl sníh! Martinka se radovala a hned se jala jít lyžovat. Jenže venku fučelo, a tak se nikdo na vycházku nehrnul. Hrály si s Majdou na módní přehlídku- a takhle se vymódila. I make up nahodila ;-) A jako paparazzi jsem ji pěkně rozčílila, což je myslím dobře čitelné z výrazu obličeje...
Majda byla celé odpoledne v DDM na turnaji ve hře Carcassonne. Šli s tatínkem, který měl původně zastat roli asistenta, ale nakonec byl prý nasazen do hry v kategorii dospělých. Vyhrál čokoládu Milku a liboval si, že si zahrál s vicemistrem světa!
Majda skončila sedmá z 18 účastníků a vyhrála nějakou stolní hru. Máme jich celou sbírku a Majda je hotový "gambler". Deskovým hrám úplně propadla!
My s Martinkou jsme si udělaly svůj herní turnaj, hrály jsme a já během toho stihla upéct i buchtu, která je sice dobrá, ale na fotce vypadala dost nejedle :-), takže nakonec nebyla do mé galerie vybrána ;-)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Blahopřejeme tatínkovi i Majdě,vy se doopravdy nenudíte..?M

Daniela řekl(a)...

Taky moc blahopřeji. Tady na tý fotce je vidět, jak si jsou holky podobné. D.

Anonymní řekl(a)...

Hih, Mračounek malej:)

A gratulace taťkovi a Majdě!!! Už se moc těším, až začnem s dětma hrát, Davča už docela umí Člověče, ale neumí prohrávat, takže figurky často končí rozmetány;)

Klárka je trpělivější, tak doufám, že si to s ní užijem líp.

A Carcassone milujem celá rodina (teda ta starší část).

Diny