Babička s dědou pro dnešek vedou :-)


3.1. 2009 - 110.den z 365

Sobotní rituály- luxování, vytírání, prádlo, vaření... achjo, ani v novém roce mi to nezabírá míň času a ani jsem k těmto činnostem nezískala zázračně novoročně jiný- tedy v mém případě kladný- vztah :-(
Martinka s Majdou se domluvily, že půjdou k babičce. My jsme měli pozvanou návštěvu, ale jen dva dospěláky, takže pro děti nic zajímavého.

Martinka po chvíli přiběhla a volala: "Babička si sedla na brýle a teď má brýle dvě!" ... a skutečně- v každé ruce držela polovinu brýlí.



Tady jsou "dvě brýle" v detailu :-)



A Majda si pro dědu připravila odpolední počítačovou školu. Jenže náš děda(63) ... celý život strávil ve fabrice na auta, ruce jako lopaty a chtějte po něm, ať uchopí myš a klikne 2x (rychle po sobě!) pravým tlačítkem ;-) Majda na to šla chytře, ukázala dědovi sport online- to ho "chytlo" , a pak psali mail strejdovi.
Děda by potřeboval větší myš a klávesnici- zaznělo závěrem.

Pro dědu byl dnešek dnem objevů... neb (krom jiného) zjistil, že zavináč není jen ta kyselá stočená ryba z Globusu, ale i důležitá součást jeho NOVÉ adresy :-))




3 komentáře:

>>-sipka--> řekl(a)...

tak to jedna z vás zkuste jako Hermiona: "oculus reparo!"; Harrykovi to taky pomohlo, :-)

Anonymní řekl(a)...

Hih, se tu směju, moc hezky napsaný a jsem zvědavá, jestli bude dědeček dostatečně online na nové adrese;)

Diny

Anonymní řekl(a)...

to je krásný,taky dědu zaškolujeme...babi nemohla pochopit,kde ,nebo odkud pouští Niky kryštůfkovi pohádky,když tam nedá žádné CD -M