Konečně poslední únorový

28.2. 2009 - 166.den z 365

15.jednoruký den

Sláva! Konec vítězného února je tady a já doufám, že březen bude příznivější po všech stránkách. A to by nebyl únor, aby mi dneska nenabídl i fotku, která dokládá jeho nepěknou povahu ;-)

Foceno z okna obýváku- nevětší autobazar AAA dnes bojoval s požárem. Hasiči se sjížděli, náležitě při tom houkali... a za chvíli měli naštěstí celou věc pod kontrolou.

Venku bylo šedivo, deštivo a nevlídno. Děti byly zalezlé doma. My s Majdou jsme si odpoledne zpestřily filmem Homolka a tobolka. Některé scény mě přivádějí k záchvatům smíchu i po letech a několikerém zhlédnutí. Já prostě když vidím Heduš a Ludvu... a do toho Hrzána coby "animátora" na rekreaci ROH, nemůžu se ovládnout. Nejinak tomu bylo i dneska.

Navečer přišla naše dvorní rehabka Hanka zacvičit Majdu, protože díky prázdninám, které pro nás právě začaly, by měla 14denní pauzu, a to mě dost znervózňuje. Hanka Majdě potýrala tělo, srovnala nohy, záda... a pak se ještě vrhla na mě - to jsem tedy nečekala, byla jsem přesvědčená, že s rukou v sádře nemůžu NIC... ale jsem ráda, rozehnala mi některé zatuhliny za krkem a pravila, že zkusí prohnat i moje dutiny. Ona zkrátka ví, kam sáhnout, co zmáčknout, před ní člověk nic neschová :-))

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ten film taky miluju, to se nikdy neokouka, nebo SLunce seno, ty super hlasky.....Kelisovaaaaaaaa :) REA

Gabro řekl(a)...

V AAA hořelo jo? To je můj zaměstnavatel... To musel být smradík. Copak tam chytlo?

Anonymní řekl(a)...

Homolka,a tobolka je super-taky jsme zaSsedly a koukaly ,my holky,..Podle fotky z okna na AAA už vím,kde bydlíte.:)
Jsem hooooodněopatrná na svoje ručičky...Marcela

wlcice řekl(a)...

to Gabro: Co hořelo?? jsme pořád nemocní,tak jsme nemohli jít ohledat terén ;-) díky šílené rýmě jsme měli pouze "oční" vjemy ;-)