Katzeterapie


6.2. 2009 - 144.den z 365

Achjo. Tak jsme s Martinkou zas po měsíci museli navštívit ORL. Opět se ozvaly uši. Jedno dokonce stačilo prasknout... Martinka je na tohle dobrá. Nedělá scény, nechá se ošetřit, neřve. Je doma.
Ráda si maluje a poslouchá pohádky. Teď je to trochu problém, protože díky zánětu a rýmě hodně špatně slyší, tudíž pobývat s ní v jedné místnosti, když si pouští rádio, je téměř nemožné. Rádio řve , hlasitost min. na 30... no hrůza.
Oblíbila si Kuře Napipi. V podání Vlastíka Brodského hotový skvost, ovšem když vám ho Vlastík stačí převyprávět 7x za dopoledne... ;-) Shodli jsme se, že Napipi upečeme v neděli k obědu :-))

Další oblíbenou činností jsou hrátky s Mikešem - tzv. katzeterapie ;-) Mikeš všechno vydrží. Někdy si zcela masochisticky o hrátky říká.
Tak tady si kupříkladu vlezl na židli, čímž si vykoledoval jízdu na kolotoči






... zatímco Martinka skládala puzzle, ubydlel se v krabici, takže jí pak několik dílků chybělo, protože Mikeš krabici nehodlal opustit. Martina ho chvíli přemlouvala, a pak fantazie opět zapracovala....



... a z Mikeše byl rázem námořník.
Tlačila ho před sebou a hulákala jak Pepin: "Mikeš jede lodííííí!"

Na nudu si Mikeš rozhodně stěžovat nemůže :-) A Martinka si ani nevzpomene, že ji něco bolí, protože neví, co dřív :-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

teda,ty vaše uši....jako malá jsem četla knížku o holčičce,co měla pořád bolavý ouška,od rána se snažím si vzpomenout a nic.Byla s velkými písmeny...Mikeš si to teda užívá a Martí má dobrou fantazii. Marcela

Anonymní řekl(a)...

HAHA Napipi k obedu...to je bomba :)......rea x