Majda má narozeniny!


3.2. 2009 - 141.den z 365

Dnešní zápis bude vzpomínací.... před 12lety se nám narodila Majda. Ten den jsem byla moc a moc šťastná, měla jsem holčičku- samozřejmě krásnou a na první pohled i zdravou!
Netušila jsem, že mi právě tento den začíná "nový letopočet", že opojení z krásného miminka bude trvat jen pár měsíců, a pak...

Takhle vypadalo naše miminko pár hodin po narození a takhle dnes odpoledne ;-)


Za ty roky jsme zažili už různé oslavy narozenin, několikrát se slavilo i v nemocnici, protože únor je pro chřipkové epidemie hotovým rájem, takže dnešek byl úžasný už tím, že Majda byla zdravá!!
Těšila se na dárky a vyžádala si večeři v číně. Vše bylo domluvené a nachystané.... a aby to bylo trochu pestřejší, v noci Martinka brečela, že ji bolí ouško- pro změnu levé :-( Tak jsme to nějak rozkapali, vynechali plavání i školku a Maťa spala skoro celý den.


Po obědě jsme s Majdou zašli ke kadeřnici, toužila po novém účesu "do podkovy". Má, co chtěla, tak snad se bude líbit i holkám ve třídě ;-)

Navečer Martinka ožila, zapojila se do fronty gratulantů, namalovala Majdě přání, Majda dostala spoustu dárků a měla radost!!
Jenda zakoupil nádhernou květinu- doufejme, že ji neutrápíme ;-)


A na večeři se šlo do číny. Seděli jsme u kulatého otáčivého stolu a posílali si nejrůznější čínské dobroty. Majda si na závěr ještě poručila flambovaný míč, což je veliká delikatesa- zmrzlina v těstíčku, která vám "hoří před očima" :-)


Doufám, že na dnešní den bude Majda ráda vzpomínat a přeju jí další dlouhé roky života prožité ve zdraví!!!

6 komentářů:

Daniela řekl(a)...

Majdo, všechno nejlepší.
Účes je moc hezkej. Ještě dřív než jsem si přečetla, že jsi byla u kadeřnice, tak jsem si říkala, že ti to na té porovnávací fotce nějak sluší, že si pěkně učesaná. A ono jó ;-) .

Anonymní řekl(a)...

Samozdřejmě se od nás přidáváme.Těšíme se až potkáme ve skutečnosti,ale i takhle virtuálně to má své kouzlo.
My máme přání jediný...hlavně to zdraví...Marcela

Anonymní řekl(a)...

Majdi, krásné narozeniny!!!!:) Moc ti ten nový zástřih sluší!!:) Večeře musela být bombová, mňam:)

Diny

Anonymní řekl(a)...

Majdo, taky prejeme vsechno nejlepsi, pamatuj si ze v unoru se rodi jenom samy kvalitni lidi (treba napsiklad ja:), kteri maji vetsinou v zivote stesti....teda z 99% to opravdu plati:) Preju Ti hlavne zdravi a stesti, ono nic jineho snad neni potreba, vsechno to potom prijde samo, hlavne se drz dal od viru :)a uzij s to xx

....Rea

thora řekl(a)...

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, dear Majda, happy birthday to you. - You look wonderful!

Lída řekl(a)...

Přidávám se ke gratulantům a musím uznat, že to Majdě moc sluší, i když i jako miminko byla krásná! :-)

Přeju hodně zdraví, dlouhá léta a hooodně radosti!
Medulka