Beyoncé - I AM ... TOUR - O2 aréna

30.4. 2009 - 226.den z 365

Včera večer se Majda vrátila z nemocnice. Dneska vypadá od rána velmi spokojeně. Směje se a libuje si, že je doma. Ráno tu byla Lenka (mamka od Báry), přišla se podívat, jak vypadáme po perném týdnu, přinesla tradiční chlebíčky, které se nevejdou do dlaně /díky nim jsem dneska nezemřela hlady :-)/ a Majdě donesla krásnou dřevěnou sovu do sbírky. Je prima- taková větší a dobře uchopitelná - jako s ní někoho praštit :-)
Majda je nadšená. Sovy miluje a sbírá. Každý, kdo přinese další kousek do sbírky, stává se mým nepřítelem! Kdo má sakra utírat z exponátů prach!? ;-)
Lenka tvrdí, že je sova nabitá pozitivní energií- v tom případě mohla dotáhnout model v nadživotní velikosti. Pozitivní energie u nás doma není nikdy dost ;-)



My jsme večer s Wlkem využili příležitosti chvíli zase "žít" a vyrazili do O2 arény na koncert americké zpěvačky Beyoncé. Příjemná změna po 3týdnech , kdy jsem se převážně věnovala nemocniční turistice.
Beyoncé připravila divákům velkolepou světelnou podívanou, krásně zpívala (prý má rozsah 3 a půl oktávy) a předvedla celou škálu (na můj vkus dost kýčovitých) převleků. Tančila, zpívala, podávala si ruku s diváky... a při tom všem úžasně vypadala :-)
Prostě hvězda světového formátu.

Profesionální fotografové měli na focení vymezeno 90 vteřin. My bloggeři pořizovali (byť nekvalitní) fotografie celý večer :-)



Tenhle "nevěstin kostým" mi přišel úplně nejvíc kýčovitý :-)


Beyoncé zpívá takhle.



Kupodivu nebylo vyprodáno. Organizátoři patrně pozapomněli na svátek, který se v Čechách slaví poslední dubnový den: pálení čarodějnic. Většina lidí vyjíždí na chalupy, takže hala rozhodně nebyla plná tak, jak se očekávalo.
My jsme strávili příjemný večer, snažila jsem se úplně vypnout, což se mi ani za doprovodu hlasité hudby bohužel nedařilo. To asi až časem. Teď toho bylo nějak moc.

6 komentářů:

Gabro řekl(a)...

Pěkné úlovky :-). V těch bílých šatech vypadá jako Barbie :-D.

Rea řekl(a)...

Nadhera, uz se tesim az pujdu na PINK:)

wlcice řekl(a)...

Nojo, PINK- Majda šílí, že potřebuje jít taky na koncert, v Praze má být někdy v listopadu. ;-)

Anonymní řekl(a)...

Závidím ( v dobrém)hezký večer,byl zasloužený po náročné době.Pavla

Anonymní řekl(a)...

To je třeba občas vypadnout a užít si zase něco jiného... Hodně zdraví Majdě a užijte si víkend...

wlcice řekl(a)...

jojo,, my musíme žít, když to jde- bez ohledu na to, jaká je nálada ;-)
Přebít ty špatné zážitky nějakými lepšími :-))