Jedna dvojka a sedmička k tomu ;-)

26.6.2009 -281.den z 365

Vyfotila jsem dvě věci, které vystihují dnešní den. Poslední den letošního školního roku. Majda donesla vysvědčení.


Ibalgin jsme nepotřebovala k tomu, abych lépe vstřebala Majdino hodnocení ;-), to ne. Donesla jednu 2. Ze zeměpisu. Odmítala naučit se hlavní města rebublik bývalého Sovětského svazu. Považovala to za kravinu. Paní učitelka byla jiného názoru, a tak se názorové neshody promítly do závěrečné známky :-)
Vysvědčení je i tak pěkné. Majda koukala provinile, protože věděla, že dvojka byla zbytečná. A povídala: "Když mám tu jednu dvojku, mohla bych si vzít aspoň Mikeše do postele jako za odměnu? " :-))
Tak nás tedy dostala. Rodiče slibují dětem MP3, drahé oblečení, či sportovní vybavení pod podmínkou, že nebude žádná trojka- a naše Madlena si žádá Mikeše do postele.... Óóó, skromnosti ;-)

Obvykle jdeme po výzu někam do cukrárny, dneska to ale nešlo. Od půl páté ráno jsem dost intenzivně vnímala svůj zub. Sedmičku vlevo dole. Futrovala jsem se ibalginem a myslela, že se nedočkám 9.hodiny, kdy jsem byla objednána k zubaři.
Náš pan dr. je sympaťák: neustále žertuje a je precizní. Vítal mě úsměvem, po prozkoumání mého chrupu pravil: "Budeme čistit kanálky! Koukněte, jaké na to mám krásné titanové nástroje!" Zděsila jsem se už jen při pohledu na ně. Ujistil mě, že tato návštěva nebude zdaleka poslední a že mi předvede skoro všechny své nástroje a nejmodernější technologie svého oboru :-) Fakt se těším....
To nám ty prázdniny pěkně začínají.

2 komentáře:

Rea řekl(a)...

sympatizuju s majdou, naco se ucit blbosti???? A se zubem hodne stesti!

Andrea řekl(a)...

tak ti přeju, aby to čištění dopadlo..mně čistili pětju v březnu, vyplázla jsme 1000, a ono se to nějak neujalo ajá chodila k zubaři co tři dny, bolesti nesnesitelně, zub dva měsíce otevřený, paní doktorka mírně řečeno nešťastná, prý se to nestává..no já věřím..náslefující měsíce mě utvrdily v tom, že mé zuby se oúpravdu odmítají chovat standardně...takže každý zákrok ATB, které jinak neberu, bo jsme zdravá jak řípa..teĎ mám tu vytrženou osmu ajsme rozhodnutá, že tentokrát to projde..no už ji nemám týden afurt bolí..k zzubaři sveřepě i odmítám..zahojit se to musí. pozitivem je.m že od toho prvního jsme nic neplatila, paní doktorka je vždycky ráda, že zmizím, tak neváím, kdo koho má větší strach.-)))