Odlet domů


24.6.2009 - 279.den z 365

Čas odletu se 3x změnil. nakonec jsme se ještě dopoledne vydali k moři, což bylo bezva. V klidu poobědvali a vrhli se na balení- to byl tak trochu problém. Naskládat hromady krámů do dvou kufrů tak, aby šly zavřít...

Cesta na letiště s několika zastávkami u dalších hotelů a pak nekonečné fronty na odbavení.

Letiště na Kosu je malinké a v sezoně jaksi nestíhá ten nával turistů. Hala byla úplně nacpaná, protože na hodinu mezi 18.-19.hod. bylo naplánováno asi 10 odletů.


Měli jsme odlétat v 19.05- ale jak je z hodinového displeje patrné, ještě ve 20:11 jsme pobývali v přelidněné hale. Informační monitory zobrazovaly lety už dávno minulé, amplion sice něco hlásil, ale řecky a tu a tam německy, jenže nesrozumitelné hlášení stejně zanikalo v hlučícím davu... prostě chaos, který nechá v klidu jen Řeky.

Konečně naše letadlo přistálo. Po různých uklízecích a údržbových procedurách jsme konečně mohli po 3 a půl hodinách nekonečného čekání nastoupit.

Pohled z letadla na západ slunce.
Cesta do Prahy proběhla bez dramatických událostí. Jen mě šíleně bolel zub, takže jsme se snížila k tomu pozřít prášek. Co to zas má znamenat??
Hned na letišti jsme při nakládání věcí do auta vydatně zmokli. Z krásného slunného počasí přímo do období dešťů...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem tu strávila 30 minut zábavného čtení. Supr. Jen mě děsíš nemocnicí... Začínám Niky bedlivě sledovat , za dva dny odjíždíme.
Za rok asi zkusíme Kos...uvidíme ,co bude.Marcela