Svi.. klouzavý... červený ;-)

1.7.2009 - 286.den z 365

Zdravotní hlášení: Majdu jsem úspěšně zaléčila z průjmu na zácpu :-) Už nebli... - jupí! Asi nějaká viróza z toho nesnesitelného dusna.
Mě ráno bolel zub, takže zas došlo na růžovou piluli. Jenže! Na večer jsem měla domluvený sraz s holkama, že půjdeme na pizzu. Už dopoledne mi bylo jasné, že já na pizzu leda podívat ;-)
No ale vidina opuštění domova alespoň na pár hodin byla silnější, bolest jsem zatlačila do pozadí dalším ibalginem a v 6večer jsem vyrazila.

Už úvodní scénka v pizzerii slibovala bujarý večer :-)
Měly jsme stůl pro 4. Ale ozvala se ještě Andrea- jedna mamina z našeho spolku, že se jí podařilo domluvit hlídání. Takže jsme potřebovaly míst 5. Číšník byl šprýmař, tak chvíli dělal drahoty, ale pak nás přesunul k jinému stolu.
Sotva jsme se uhnízdily, přišla Klára s tím, že se Andrea omlouvá, ale že holčička nějak špatně upadla na hlavu a že jedou do nemocnice, takže nepřijde.
Rázem nám byl stůl pro 5 velký :-)) Tak jsme zas potupně vysvětlovaly číšníkovi, že budeme jen 4... jen se smál a brumlal: "Nojo, ženský... " :-)

Vybrala jsem si z jídelníčku salát "Caesar". Vypadal pěkně. Kouknětě- a zvláštní pozornosti pak doporučuju cherry rajčata, o těch ještě bude řeč ;-)



Daly jsme se do jídla, číšník popřál dobrou chuť a odkvačil pro nějaké naše další objednávky.
A pak se stalo něco, co taknějak zrovna nekoresponduje s etiketou :-))
Snažila jsem se napíchnout ono cherry rajče, patrně nějaká divoká odrůda, no a ona červená kulička se vymrštila a letěla cca 2metry přímo směrem, odkud se blížil číšník s táckem. Měl postřeh. Poskočil, široce rozkročil a rajče mu proletělo mezi nohama. Nezaváhal ani vteřinu a suše pronesl onu slavnou větu z Pretty Woman: "Svině klouzavý" :-))
Smíchy jsme řvali všichni. Já se tedy omlouvala, ale bylo mi to houby platné. Vůbec netuším, jak k tomu došlo?? :-)
Celý večer byl pak ve znamení vtípků. S holkama jsme probraly život, někdy to moc veselé poslouchání (ani povídání) není, ale to je právě ten "život" - a ne "ty seriály", kde jsou všichni mladí, krásní, úspěšní a hrdinové se vždy zázračně dostanou z nejnemožnějších život ohrožujících situací ;-)
Odcházely jsme těsně před zavíračkou, personál se s námi srděčně loučil, že zas máme určitě přijít ... :-)

Co si asi špitali mezi sebou, že? :-))

Tak ať žijí trapasy! ;-)

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Wlčice,
ty nikdy nic nemáš bez "trapasů",což :-).Ale aspoň jste se nenudili.Pěkný večer.Michaela.

Katka s Nancy řekl(a)...

Mas u me na blogu oceneni Tveho blogu, moc rada k Tobe chodim na kukacku :-)

Posledni dny nestiham, mam u Tebe co docitat, ... snad zitra.

Anonymní řekl(a)...

To je super zážitek, je třeba vypnout a vyblbnout se...

Gabro řekl(a)...

:-)))

Markéta a Luki řekl(a)...

Wlčice, od rána jsem měla blbý ubečený den, spíše takovou depku ze života, ale teď tu bečím smíchem, mám docela bujnou představivost, tak to vidím ve všech barvách :-)) Děkuji ti za to :-)

Anonymní řekl(a)...

Přeju co nejvíc příležitostí od srdce se zasmát,i za cenu "trapasů".Smích léčí :-))

ivy

Daniela řekl(a)...

:-) :-).

Já byla na večeři s kolegyněmi z bývalé práce. Taky paráda. Taky jsem si dala salát, ale rajčata byla všechna nakrájená, naštěstí ;-).