Z místa na místo

4.7. 2009 - 289.den z 365

Balení na výjezdy a přesun naší rodiny kamkoli je pro mne vždy nepříjemnou činností. Všech nezbytných věcí je vždy tolik, že nakonec k naložení do auta vyprodukuju hromadu beztvarých zavazadel. Wlk pak musí na principu hry "Blokus" (starší verze Tetris) vše poskládat do zavazadlového prostoru našeho užitkového vozu.

Vyrazili jsme v sobotu ráno a libovali si, jak pěkně se jede. Po cestě volala Lenka, jak se jede a co ještě má vzít s sebou a kdy se uvidíme... Naivně jsem se spolehla na /údajně ověřenou/ ;-) vědeckou tezi, že z psychologického hlediska nelze nic "zakřiknout" a vesele jsem Lence vychválila cestu, jak se dobře jede a jak se děti pěkně zabavily - zkrátka, že je to pohoda.
Ani ne po 10minutách jsme dojeli kolonu stojících aut. U sjezdu z dálnice před HK. Skoro hodinu jsme se drkotali těch pár km, fronta byla jen jednosměrná. No a hádejte, co bylo příčinou...
Křižovatku totiž řídila paní policajtka. Asi se to potřebovala někde naučit...



Takže jsme do bělečského tábora přijeli přesně na oběd a víme, že některé vědecké poznatky v praxi raději příště ověřovat nebudeme :-)

Během odpoledne dojeli postupně všichni účastníci rekreace. Probíhalo vítání, seznamování se, povídání....

5 komentářů:

Daniela řekl(a)...

Ahoooj, chápu to dobře, že už jste doma? Tak doufám, že se tábor vyvedl, těším se na popis dalších zážitků.
Mějte se hezky. D.

Anonymní řekl(a)...

Vítám vás doma ,nebo ještě né .K dnešnímu svátku všechno nejlepší.Pavla

Andrea řekl(a)...

Všechno nejlepší k svátku, Markét.

wlcice řekl(a)...

Díky za přáníčka! je to od vás milé... :-)

Katka s Nancy řekl(a)...

Take preji vse NEJJJ k svatku!