Zase v plném počtu


18.7.2009 - 303.den z 365

Ráno jsme se z MB rozjeli každý na jinou stranu: já jela BUSEM do PHY, abych nachystala oběd a Wlk jel autem směr HK, aby vyzvedl a domů dopravil celou naši výpravu. Cesta BUSem byla rychlá a pohodlná, za pouhých 65Kč mě dovezl za 35minut na Černý Most. Hupla jsem do metra, cestou ještě nakoupila základní věci a 2trika, která jsem samozřejmě akutně vůbec nepotřebovala- ale znáte to: výprodeje :-)

Lilo jak z konve. Mikeš mě doma vítal, samou radostí zkoušel chodit po zadních kolem kuchyňské linky, aby měl přehled, co se chystá a pro jistotu se nevzdálil ani na krok.

A jak se pozná, že jsme zase v plném počtu?
Kromě předsíně přeplněné botami taky podle toho, že pračce skončilo nicnedělání a už spokojeně šplouchá a bručí. Já ji nemít... uvalchovala bych se k smrti!! :-)



Během několika minut po příjezdu naše domácnost připomínala skladiště. Všechna zavazadla se tu navršila a posléze i jejich různorodý obsah se rozlezl po celém bytě.
Děti vypravovaly, co zažily, co vyráběly... babička s dědou se taky tvářili celkem spokojeně, počasí jim vyšlo, jídla bylo dost, program zábavný, takže nebyl důvod ke stížnostem.
...a to je slibné... že by se to mohlo opakovat... třeba i dříve než za rok?? ... no to byl jen vtip ;-)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak to je fajn, že jste opět v plné sestavě. My se chystáme zítra do SRN, takže do neděle sem bohužel nezavítám, ale pak všecko poctivě dočtu. Chodím k Vám moc ráda.

Andrea řekl(a)...

Tak hlevně že to Máťa zvládla bez marodění. Kdepak se cestou od nás do chaber tak dobře nakupuje, Markét?:-)
S tou pračkou tě plně chápu..já točím někdy i ,3krát denně..ateď to jdu rovnat žehličkou:-((((nejmíň 4 koše:-(((

wlcice řekl(a)...

No, Andreo, šla jsem do Billy ve Fénixu pro chleba- a vyšel mě na 800K. Tak to se fakt vyplatilo ;-)
A žehlit jdu právě taky- odpornééé! :-(

Pisarka řekl(a)...

souhlasím s vámi, pračka je prostě geniální vynález!!! Ještě by měl někdo vymyslet něco, co by samo žehlilo.