Asistentka Katka

17.2. 2010- středa

Odpoledne přijela naše asistentka Katka. Neskutečně milá a vstřícná osoba. Známe se od roku 2003, kdy si nás vybrala jako rodinu, kde bude asistovat při letních pobytech pro rodiny s postiženými dětmi.
Výběr byl opravdu náhodný :-) : vybrala si nás podle toho, že měla stejné příjmení jako my- ač pocházela z opačného konce republiky. Od té doby u nás zůstala. Její rodina adoptovala Majdu a my zas pro změnu jejich Katku. Během té dlouhé doby Katka dokončila školu a začala pracovat, ale jakmile má možnost, vypraví se z daleké Ostravy do Prahy na výlet.

Obě naše holčičky ji milují. Je trpělivá, umí je zabavit a my víme, že se o ně bezvadně postará.

Katka přivezla Majdě dárek k narozeninám. Vyrobila jí album z fotek, které za ty roky nashromáždila. Zde je ukázka několika stránek. Milá vzpomínka na společně strávené chvíle.


Posted by Picasa

Ještě ve středu večer stihla Katka zajít na Majdino divadelní představení, které hráli s dramaťákem v našem DDM.

Ve čtvrtek jsme Katce naplánovali trochu vlastivědy a vyslali ji do Prahy a večer jsme společně zašli na večeři do rybí restaurace a v klidu si popovídali o věcech vážných i nevážných.

5 komentářů:

ivy řekl(a)...

Radost z tak milé návštěvy musela být veliká,dovedu si to představit.Krásný dárek vymyslela a vyrobila "vaše Katka",je vidět,že patří do Vlčí smečky :-))

Andrea řekl(a)...

jsem za "vaší" katku ráda

Lucka řekl(a)...

Takovou kamarádku měřit "zlatem"

zuzi řekl(a)...

Moc hezký dárek, v dnešní uspěchané době nevídané, že někdo najde čas na takovou věc. Neskutečné. Přesně jak řekla Lucka a ne jen kvůli tomu dárku.... Ale takové přátele člověk získá jedině vzájemnou "interakcí" bych tak řekla ... samo to nepřijde. Stále si tu něco uvědomuji ... zuzi

LenkaS řekl(a)...

Nechci se opakovat, ale ten dárek je opravdu krásný!
Je moc fajn, že takový prima lidi existují. Katka si vás našla dle příjmení, ale zůstala přítelkyní, protože jste takoví jací jste.
:-))