Odlet?

20.4.2010

Tak se nám po 200letech spánku probudila na Islandu sopka, jejíž jméno neumím ani vyslovit. Letecká doprava zažívá kolaps a shodou okolností i my máme letenky do Irska s datem 23.4.... není to pech? :-)


Letenky dostala Majda jako dárek od OS Moje přání, které "plní sny" handicapovaným dětem. Původně to měl být výlet za nejkrásnější knihou světa do Dublinu ;-)
Tak se zdá, že výprava bude ještě více dobrodružná, než jsme očekávali! :-))



foto zapůjčeno  ze serveru idnes


Já jen doufám, že se sopka umoudří. Letiště svůj provoz sice pozvolna obnovují, ale pokud vulkán zase vypustí svůj dým a nám se pobyt neplánovaně protáhne... nerada bych v Dublinu strávila advent a na cestu lodí se s električákem tedy taky necítím ;-)

No a aby toho nebylo málo, Martinka chytla asi tu pražskou rotavirovou virózu, takže v pondělí ve školce zvracela - doma pak vydatně taky; a v úterý už nebylo dobře ani mně. Takže se stravujeme dietně- jen rohlíky a vodu...  a v úterý večer pravidelně sledujeme na ČT1 Letecké katastrofy... a tak vůbec poklidně si tu žijeme :-)

11 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Zatím to se sopkou i s leteckým provozem vypadá dobře, budu držet palce! To by byla škoda, kdyby to Majdě nevyšlo
Viróza se u nás drží už druhý týden,proběhla celou rodinou, doufám, že se už blíží její konec...

Gabro řekl(a)...

Držím palce, aby se viróza vyhla hlavně Majde a aby letadlo v termínu odletělo i přiletělo!!! Nic víc nemůžu, ale třeba to pomůže :-))).

Jitka Neradová řekl(a)...

No je to pech, to máš pravdu. Moje kamarádka se v pondělí měla vrátit z Austrálie. Nešlo to. Další termín jí nabídli až desátého května. Tak já Vám přeji, ať Vy odletíte a přiletíte v termínu.

ivy řekl(a)...

Připojuji se s držením palců !!!!

Markéta a Luki řekl(a)...

Budu držet palce ať v klidu odletíte, pokocháte se knihami ( hlavně Majda :-) ), cizí zemí a zase se v termínu a pohodě vrátíte :-)

Lucka řekl(a)...

to bude zážitků :)
věřím, že to vyjde!!
a těším se na reportáž..

Kopretina řekl(a)...

Vlčice,
držím pěsti, ať to klapne a moc vám to celé rodince a hl. Majdě přeju. Z Irska se před víkendem právě nevrátil můj švagr, který je tam pracovně, tak snad už teď bude sopka bude chvíli v klidu.
Janka

Miška řekl(a)...

Wlčice,moc vám a hlavně Majdě to přeju.Říkali ve zprávách,že mrak mizí a tak se zas letecký prostor plní lety.Těším se na reportáž až se vrátíte.Jo a šťastnou cestu-tedy let :-)...tam i zpět.

Anonymní řekl(a)...

Markét, ty si hol umíš vybrat a správně cestovně se naladit. U nás pro změnu řádí neštovice, tak si taky užíváme. Jo a šťastný let podle plánu.

Danka a Jaro řekl(a)...

Myslím na vás a verím, že odletíte podľa plánu.

Andrea řekl(a)...

Koukejte mazat do irska! Držím palec!