Slušný člověk ještě žije

15.4.2010

 ...dá se říct o našem bruslaři, jenž pronikl do útrob našeho auta zadním oknem.  Týden jsme tady řešili kauzu "autosklo". Slovenská pojišťovna se tvářila , že škodu uhradí- problém nastal v okamžiku, kdy se zjistilo, že škoda nevznikla na území Slovenska. Mladík tedy řekl, že to nebudeme dále protahovat, ať auto necháme zasklít a fakturu že zaplatí. Stalo se. Den před odjezdem do Košic se skutečně dostavil a v hotovosti složil fakturovanou částku. Mám radost. Byla to sice starost a lítání navíc ( pro Wlka), ale celá ta anabáze přinesla úžasné zjištění: je to slušný kluk!! Mohl ujet, vůbec to neřešit- my bychom díky spoluúčasti škodu museli uhradit z vlastních zdrojů... takže děkujeme!
Bylo to zajímavé a dost netradiční setkání- loučili jsme se s tím, že až bude mít cestu, ať se staví na kafe, adresu že zná :-))
Povedal, že na nás nezabudne :-))... to neviem prečo?? :-)

Netuší někdo, co je tohle za strom? ;-)
Mně připadal fotogenický, leč bezejmenný...

 ------------------------------------------------------------------

A taky moc děkuju za ocenění, které mi přišlo hned několikrát. Těší mě to!
 Já oceňuji všechny ty, kteří se stali nedílnou součástí mého blogového světa!

8 komentářů:

Aranel řekl(a)...

Strom nevím ale slušný člověk žije a to je moc dobrá správa.

Blanka řekl(a)...

Moc hezké pohlazení po duši takhle po ránu. Děkuju.

Margit řekl(a)...

Já bych si ten strom tipla na javor klen - ale za pár dní, až bude mít listy i květy víc vyrostlé to bude zřetelnější :-)

Jinak - nahlížím do blogu a moc ráda ho čtu. Příhoda s bruslařem mne opakovaně rozesmává a také jsem ráda, že slušní lidi ještě existují.

Aya řekl(a)...

Vím, že to není k tématu, ale něco u mě máš...hádej co :oP :oDDD

Roryska řekl(a)...

Ahoj u Wlků doma!

tipla bych, že to je jasan (sice si úplně jistá nejsem, musela bych vidět víc detailů, ale myslím, že by to mohl být):
http://cs.wikipedia.org/wiki/Jasan_ztepil%C3%BD

Trochu nestíhám (momentálně se mám stěhovat, naštěstí jen v rámci Prahy a dobrá zpráva je, že třeba k Vám to budu mít podstatně blíž :-)), ale strašně ráda si čtu Tvé blogování, abych byla aspoň trochu v obraze, co se u vás děje.
Až se přestěhuju, tak slibuju, že dorazím na návštěvu.

Zdravím všechny 4W!
Dentra

Danka a Jaro řekl(a)...

Som rada, že ste to s korčuliarom dotiahli do úspešného konca. A inak je v poriadku? Myslím zdravotne ... Určite pri svojej budúcej ceste do Čiech opäť dorazí. Alebo narazí?

wlcice řekl(a)...

Korčuliar :-) je zdravotně Ok, podlehl nátlaku a došel si k dr.Bylo to velké štěstí, neboť neměl helmu a kdyby trefil čelem na pant, kde se ty zadní dveře otevírají, nemuselo to vůbec dopadnout dobře. Myslím, že příště si to rozmyslí-bez helmy a s MP3 na uších... Jsme rádi, že to odneslo jen naše auto, byla by škoda takového slušného kluka :-) Má skutečně neobvyklé vzpomínky na Prahu- pobyl tu jen 3týdny na školení- a hned toto.

Andrea řekl(a)...

Fakt mám radost, že byl slušný..já nevěřila:-)