Rhodos - Kolymbia

23.6.2010

Pozdrav vsem z uzasneho reckeho ostrova ibisku .
Dostala jsem se na net, a tak co delam?? - pisu blog :-]]
Pravda, na recke klavesnici to neni nic moc rychlost... ale ve zkratce: let OK z PHY probehl ok ;-}
Pokoj jsem vyreklamovala hned v recepci, mame vytah, jehoz existence se nikde v prospektech hotelu neuvadi, ale je tu. Dokonce 2pokojove apartma jsme tim ziskali. . Koupelnicka miniaturni-kaustrofobni, ale dneska jsem vykomunikovala s pani majitelkou, ze se budeme chodit s Majdou sprchovat jinam, takze uz nam opravdu nic nechybi.
Jen na cestu zpet mozna budu potrebovat dve letenky, neb z jednoho sedadla budu pretekat na vsechny strany. Recka kuchyne je opravdu vrazedne dobra.
More krasne teple, ciste a plaz pisecna, coz ocenuje zejmena Martina. Ta je cely den pod hladinou, vyleza jen na jidlo a zmrzlinu. Majda se velmi snazi neprudit, a to je primo vzacne-takze snad pochopila pojem DOVOLENA.
Pry tu skoro neprsi, dnes ale lilo asi 10minut- celkem vydatne. Ale teplota kolem 28stupnu zustala.
Zvlastnosti hotelu je, ze se v zahrade- tedy v citrusovem sadu -prochazi rodinka pavu s pavatky. Rvou pekne. Takova ziva vuvuzela :-}
Mejte se krasne,
zdravi
Wlcice a company :-}

11 komentářů:

Pisarka řekl(a)...

A odsud posílám pozdrav do Řecka - máte se...no jako na dovolené. A to je dobře, tak ať pohoda vydží.

ivy řekl(a)...

Po týdenní absenci na blogu jásám nad vaším hlášením z Řecka.Akční jako vždy....:-))Tak si užijte co nejlíp každou minutu vašeho pobytu!!!

Andrea řekl(a)...

výborné..pozdravujte ibišky:-)

Marta řekl(a)...

Mejte se tam krasne, petitnicolas zdravi do Recka:-)!

Jitka Neradová řekl(a)...

Zdravím, těší mě, že jste v pořádku a že je všechno ok. A také to, že Rhodos nezklamal, je fakt nejlepší. Živá vuvuzela mě rozesmála a přeji doboru chuť k řeckým pochoutkám. Užívejte si

Anonymní řekl(a)...

To snad není pravda. Já včera v noci ze Rhodosu přijela. A protože jsem k vám v posledních měsících občas nakukovala a sdílím vaši lásku pro Řecko, tak jsem si na vás v minulých dnech vzpomněla, jak by se vám tam líbilo. Telepatie. Přeji pěknou dovolenou, včera nás ten déšť vyhnal od posledního předodjezdového kochání, snad to přejde.
Markéta K.

zuzi řekl(a)...

Užívejte si, milé děti, zdravím ze Skutče :)))

Markéta a Luki řekl(a)...

Tak si to tam pěkně užijte :-))

Anonymní řekl(a)...

AHoj Markéto, mám pro Tebe práci, tak si pořádně odpočiň, na podzim povedeme vzdělávací seminář k integraci inkluzi na PF UK v Praze...
Pošli hotel, kde jste, taky hledáme něco výhodného... Helena

Aranel řekl(a)...

Krásnou dovolenou Wlkům i Wlčatům :o)

Anonymní řekl(a)...

:-)Živé vuvuzely mi běhaj po ránu po střeše...nejni nad vřeštícího páva v půl třetí ráno :-D Máte ale štěstí, necháte je v Řecku :-) Užívejte si co se dá.
elda