Zase ta dovolená...

19.6.2010

Majda se hned ráno hlásila z nemocnice SMSkou, že až přijde doktor, určitě ho přesvědčí, že může domů, že je tam ten mladej- a toho má zmáknutýho... Neskutečnýýý!! No ale hurá. Hlavně, že je dobře.
Dávám si podmínku vyzvednutí: bude najedená a napitá, abych viděla, že to funguje... Jo, jídlo, to je panečku trest! Nechápu. Já můžu jíst pořád a je mi celkem jedno, co to je ;-)

Hned po snídani jsme pro ni vyrazili.
Po příjezdu domů byla celkem dotčena, že nemáme sbaleno a že ani nevíme, kam pojedeme na tu dovolenou???  Opět jsme ji utvrdili v  tom, jak jsme nemožní!!
Asi jí trochu uniklo, že jednu  dovolenou jsem ve čtvrtek večer zrušila...a radši nepíšu, proč!!!
Někdy se vážně člověk musí hodně držet, aby po ní neskočil!!

Wlk jel s Martinkou na venkov na sportovní den, a my s Majdou zůstaly doma. Majda se posadila k PC  a začala lovit v nabídkách zájezdů. Je roztomilá- neřeší, jak je to daleko, kolik to stojí... podívá se na obrázek- a hned ví, jestli tam chce jet. :-)


Tak zatím jsme nic nevybrali a já už ani po ničem nekoukám. Pro mne by byla ideální dovolená "mezi ploty" (to je areál nedaleké vyhlášené léčebny v Bohnicích) - na nic víc se letos necítím.

6 komentářů:

Marci řekl(a)...

jestli chceš,já vám něco najdu,ležím v tom pořád...Koukni na www.dovolena.cz ...je to od student agency a mají nejlepší ceny. V Itálii jsme byly s Nikčou v aparthotelu Elena,městečko Silvi Marina u městečka Pescara.S ubytováním byste byli určitě spokojení,mají opravdu bezbariérový hotel,ale sama se stravuješ...

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, Wlčice, asi se tam mezi ploty sejdem spolu ... zuzi

LenkaS řekl(a)...

Co se to u vás zase děje? Pár dnů jsem nebyla na netu a hned tolik událostí. Hlavně, že už je Majdě dobře a opustila nemocnici!
Dovolenou určitě vyberete, vy jste dostatečně akční. Držíme palečky!
A dovolenou "mezi ploty" taky beru. Ztratila bych se Emči z dohledu. :-))

thora řekl(a)...

Sorry to hear that you plans went elsewhere but I'm relieved to read that Majda is well and at home. Best wishes.

Andrea řekl(a)...

markét..jedu s tebou!Hlavně bez dětí!

Unknown řekl(a)...

Super, že je už Majda doma. Přeju, ať vám to podruhé s dovolenou vyjde, Majda to už zařídí:-)
Jo a tam,mezi ploty, se nás sejde víc:-)