Vánoční Barování

6.12.2010

Tentokrát jsem lístky na Barování dostala. Prošvihla jsem totiž předprodej! (Jak se to mohlo stát???! Já závislák největší jsme si to prostě nezapsala a byla děsně překvapená, že předprodej už proběhl!! Ještěže na mě občas taky někdo myslí-díky, Šárie :-)) Lístky tentokráte stály dvojnásobnou cenu, neb polovina z ceny vstupenky šla na konto Studia Oáza., což jsme samozřejmě akceptovali, protože kdy jindy už by člověk měl konat dobré skutky ...  než v čase vánočním.

Sandra Nováková opět nezklamala a sezvala tolik zajímavých hostů, že večer končil po 2.hodině ranní. On tam ten čas nějak neúměrně rychle letí ;-)

Předvedly se hvězdy různých žánrů i velikostí. Totálně mi zaplnily kartu ve foťáku!! To se mi ještě nestalo :-) některé herečky by měly možná zůstat věrny své profesi a zpěv si nechat spíše do soukromí...

Dnešní příspěvek bude tedy hodně audio-vizuální :-)
Vojta Dyk, Jan Maxián a Jakub Prachař  a jejich opěvování Mikuláše přivodilo publiku záchvaty smíchu (a mně zhoršilo kvalitu obrazu-je u všech klipů silně roztřesený :-) :




Celé Barování se neslo v duchu vánočního žertování. Skvěle ho moderoval Filip Rajmont, z něhož si Martina Bártová udělala soba Rudolfa a zapojila ho do svého pěveckého vystoupení :-)




Na Jitku Čvančarovou je nejen pěkná podívaná. Svým zpěvem umí posluchače dojmout k slzám a při potlesku je zvednout ze židlí:




Já to prostě nechápu: ti lidi se potkají u baru a tam se domluví, co by si spolu mohli zazpívat. A hned s tím jdou na jeviště... a ono je to úžasné!!!

Mezi stálé hosty patří supina Eddie Stoilow. Pokaždé je tu jmenuju, ale nikdy jsem nedala ukázku jejich produkce- tak tady je a věnuju ji Andree, která tuto píseň nemohla nikde vysurfovat a údajně si je ráda pouští při úklidu- tak aŤ jí ten vánoční úklid jde pěkně od ruky  :-)




Samozřejmě nelze vyjmenovat všechny účinkující. Vystřídalo se jich dost. K mé velké lítosti chyběl u klavíru Ondra Brzobohatý a taky Tomáš Klus se svou neskutečnou výřečností, ale při některých scénkách se na to dalo rychle zapomenout. Dostavil se i - nyní už světově známý :-)- Richard Nedvěd se svými kouzly- toho ale budu případným zájemcům distribuovat přes úschvovnu.cz - je moc velký a je škoda ho stříhat :-)

Za největší úlet večera prohlašuju scénku, kterou jsem si pracovně nazvala "Obtížný hmyz" a hlavní představitele jistě každý hravě identifikuje sám:



Byl to seznační večer při svíčkách, řádně jsem pocvičila smíchem svou bránici a těším se, že snad budu mít štěstí a budu moci zajít i na lednové Barování :-)))
Do té doby musím dohnat spánkový deficit!!! (ještě nevím, jak to udělám - snad nějaké novoroční předsevzetí mi pomůže problém vyřešit... ;-) )

7 komentářů:

Lucka řekl(a)...

Krásně zdokumentováno - máš na to talent :)

Unknown řekl(a)...

Měli jste se fajn:-) My byli loni na benefičním představení pro Oázu, na Cimrmanech. Prima, že je z toho tradice:-)

Andrea řekl(a)...

No krása...markét, kdypak je ten předprodej?

LenkaS řekl(a)...

Všechny příspěvky velmi nadšeně čtu, ale tvé krásné psaní o barování doslova hltám. Díky za zprostředkování atmosféry.
Máte prosinec zase pěkně nabitý. Mikulášská výprava, kulturní výprava a co předvánoční shon? Už vás taky polapil? Zdravíme Wlky!

Aranel řekl(a)...

Bavím se :oD scénku o hmyzu (řekla bych, že de spíše o námluvy :oD ) je součástí představení těchto dvou talentovaných lidiček v La Fabrice

http://rozvedena.bloguje.cz řekl(a)...

Díky, že to natáčíš, užívám si to. Jsou skvělí, každý jejich klip je pro mne událost, jejich humor je to co mi sedí.

ivy řekl(a)...

:-)) :-))
Báječně se bavím,díky !!!