Barování - tradičně netradičně

14.3.2011

Tak jsme opět zvítězili a získali lístky na tento báječný hudební koktejl, jaký umí namíchat jen na baru v Malostranské besedě.
Tentokráte nám vstupenky obstarala  naše Majda a byla na to náležitě pyšná... aby taky ne! Ví, že tímto se rodičů-prudičů zbaví na dost dlouhou dobu- přijdou domů k ránu a další den budou mít největší starosti s tím, jak překonat spánkový deficit a nebudou otravovat puboše výchovou ;-)

Vše při starém- tím, že máte vstupenky v kapse, ještě nemáte vyhráno...
I tentokrát bylo v sále hustě olístečkováno- snad jen barva lístečků se od minule změnila, takže na možnost "pohodlně se usadit" prostě odpadá - není moc kam :-((

Na scéně se tradičně střídali umělci různých žánrů a schopností :-), což se pokusím domumentovat několika ukázkami.

Dneska jsem vybrala paní Hanu Peckovou. Tato dáma je majitelkou krásného sopránu a taky učitelkou zpěvu celebrit typu Vojty Dyka, Matěje Rupperta a dalších.... Údajně naučí zpívat i židli (no to by se vidělo :-) )
Jak zpívá? Krásně, nahlas a bez chyb.





Zpívaly i hvězdy TV NOva - možná slyšíte ten rozdíl :-)




Vlastní tvorbou překvapila herečka Bára Poláková- tu já znám pouze z Divadla ABc, kde hraje v úžasné komedii Pan Kaplan má třídu rád




Stálicí Barování se stala i dokonalá Martina Bártová.




Za úlet večera považuju vystoupení Honzy Ciny a jeho kolegyně Marušky  :-))) Publikum řvalo smíchy, takže záznam má poněkud roztřesený obraz ;-)





Markéta Muzikářová je zářným příkladem toho, že housle rozhodně nejsou jen nástrojem pro vážnou hudbu.





Skvělé bylo i sólo pro mistra světa ve stepu  Tomáše Slavíčka a bubeníka Petra Zimáka- dokonalá souhra! :-)




Účinkujících bylo samozřejmě mnohem více. Radost mi udělali Eddie Stoilow; i Jelení loje, které dorazily až hodinu po půlnoci, ale předvedly skvělý výkon, překvapil mě Marek Ztracený, který se nechal vyprovokovat ke striptýzu a začal odhazovat své svršky ;-); tradičně zpívala v převleku Lucía Šoralová a nejvyšší zpívající herec Petr Šimíček... je jich zkrátka moc.

Všichni dohromady vytvořili originální mix a zasloužili se o to, že nikdo nemohl říct, že "to nebyl jeho styl". Na Barování je právě krásné to, že si tam každý najde to svoje... co by třeba ani nehledal, protože by vůbec netušil, že něco takového existuje :-)

Díky  organizátorům a za tu pestrost hostů a díky za další příjemný večer... ještě omezit to lístečkování a nebude co vytknout ;-)

6 komentářů:

Lucka řekl(a)...

myslím, že za tu věrnost by jste si již zasloužili vlastní stoleček s lístečkem :)

Krásná reportáž!!

LenkaS řekl(a)...

Přidávám se k Lucce, vy si ten lísteček jasně zasloužíte.
Díky, že jsem si taky mohla užít trochu barování alespoň u pc. :-)

Unknown řekl(a)...

Wlčice,díky za možnost "tam být"díky tvému záznamu.Alespoň takto přes PS.
A lístečky...ty by pro vás mohli mít,když jim děláš reklamu :-).Hi hi,doufám,že se nezlobíš za mé popichování :-).

Andrea řekl(a)...

No já se bavila báječně...jsem ochotná stát frontu kdykoli:-)

Amelie řekl(a)...

Parááda!

wlcice řekl(a)...

Lucko:
ano, já bych si donesla i stoleček vlastní, bylo by to pro mne schůdnější, než to trapné strkání se o židle

AndyPan:
tak já už ty fronty nějak těžko vydýchávám, lístky na kulturu si kupuju za účelem odpočinutí si a domnívám se, že je to jen organizačně nezvládnuté-respektive se to neřeší, protože to nikomu nevadí-celebrity mají přece ty lístečky ... za tohle prostě palec dolů- bez ohledu na kvalitu pořadu.