Termíny

31.3.2011

Změna času na letní mě každoročně totálně vykolejí a zbrzdí. Nesnáším tyhle časové posuny!!
Letos se mi neplánovaně nakupilo několik problémů, které bylo třeba vyřešit právě do posledního března, takže bych docela uvítala zas nějaké období mírného zklidnění.

Sotva jsem dořešila problémy pracovní, už se hrnuly další... Program na plánovaný víkend pro rodiny s dětmi s handicapem se postupně rozpadl, takže se přehoupl do roviny: zařiď si to všechno sama a budeš mít o starost míň...jo, jenže já to fakt nestíhám. Jsem zvědavá, jak to nakonec všechno zítra dopadne ... večer pro dospělé snad nějak... a bojovka pro děti- no, doufejme, že je do neděle všechny soustředíme zpět na základnu ;-) Vymyslela jsem několik pestrých úkolů, takže dneska mi dost času zabralo, než jsem např.  splašila "perly" pro Zlatovlásku, které by mohli navlékat i ti méně manuálně zruční. ... A mám!! :-)
Zvládla jsem dodělat korekturu jedné útlé brožurky, což jsem vlastně taky neměla v úmyslu, ale nakonec jsem si říkala, že to třeba někomu pomůže - a kývla...

Do toho všeho ještě vyplnit DP. Nevím, jak to dokážu, ale pokaždé ten prokletý růžový tiskopis vyplňuju tak dlouho, až je z toho poslední březen a náležitá fronta v podatelně.

Moje dieta se má asi tak, že jsem přestala mlsat-to jo, ale jsou to muka!!! ...no ale s tím pohybem je to bída :-( Madlena drsně konstatovala, že mi "ten špek" vůbec nemizí...;-)

Takže špek jsem zlikvidovat nezvládla a knížku na nočním stolku jsem dočíst taky nestihla. O tom, jak krutý je pohled z našich oken, když se do nich opřou nemilosrdné paprsky jarního slunce, to radši pomlčím. A kdy to všechno stihnu dodělat??? ...to bych jen tak orientačně taky chtěla vědět. Doufám, že LETOS. Vyšší cíle už snad ani nemám ;-)

10 komentářů:

Iva řekl(a)...

Jak já ti rozumím...A to žádné DP nedělám!

Blanka řekl(a)...

Jak kdybych četla úkoly, které mám ještě před sebou. DP podávám za manželovu maminku, jenomže letos jaksi na pár věcí zapomněla, takže hurá, že tolerují ještě celý příští týden a okna na mě řvou už asi čtrnáct dní, tak uvidíme. Bude ale o víkendu krásně, tak si koukejme radši všichni pořádně užít.

Marianna řekl(a)...

Korektury přehrej na mě (cvičně, s chutí a bez jakýchkoli nároků ráda udělám), na okna si zjednej (letos to tak taky udělám, neb si svého volna vážím ;) a co se diety týče - došla jsem k závěru, že sice zvládnu omezit sladké, ale chudák okolí, které musí moji hypoglykémii snášet. Teď jsem si navíc odřela koleno jak za mlada (kořen jeden hloupej), jenže jaksi na něj dopadlo víc kilo než zamlada, takže na nějaký pohyb to taky po dobu zotavování nevidím. Holt budou špeky v plavkách :) Věstonická Venuše snad není krásná??? :-D

Aranel řekl(a)...

Doděláš...jsi žena činu...a navíc..den bude delší a delší...a můžeš mít okna déle a déle ....:oD

Andrea řekl(a)...

Okna? CO to je?a náš tatínek si dnes pochvaloval, že poslouchal to rádio a že ho asi ostatní neposlouchali,protože na berňáku nikdo nebyl..tak nevím:-)))

Jarmila řekl(a)...

Nenarodily jsme se kvůli tomu, abychom měly stále umytá okna, splněné všechny úkoly a byly vychrtlé :-)))

Anonymní řekl(a)...

Dámy, na špeky a nešpeky jsem četla výborný vtip:
Už vím, proč pořád přibírám! Myju si tělo zbytkem šamponu, dnes jsem si s hrůzou přečetla popisek: "pro extra objem". Tak proto pořád kynu!
Ode dneška se myju jenom jarem. Tam je totiž: "rozpustí i ten nejodolnější tuk"!

wlcice řekl(a)...

Jarmilo, tak tomuto komentáři dávám plný počet :-))) ...že já se na věci neumím dívat s nadhledem!! :-)) díky ;-)


...no a jar bych si asi musela dávat 2deci k snídani, za den toho spasu tolik, že by měl sakra co rozpouštět :-)

pafcasim řekl(a)...

Doděláš...jsi žena činu...a navíc..den bude delší a delší...a můžeš mít okna déle a déle ....:oD
Dlouho jsem přemýšlela nad tou hlubokou filozofickou myšlenkou. A když mě nenapadla, tak mě napadlo, že to asi byl překlep :-D ;-)

Hezký den všem. V tom dešti můžeme okna jedině mít, ale mýt?? To bych byla blázen :-)

Pisarka řekl(a)...

Kdybys to viděla u nás doma...a co... tak holt nebudem koukat z okna a raději vylezem ven.