JCS v HDK ;-)

5.6.2011

Kdo nerozluštil nadpis, chtěla jsem jen říct, že jsem se po půl roce vydala na představení Jesus Christ Superstar do Hudebního divadla v Karlíně.  Lístky nám koupil Wlk k MDD- HDK má akci - slevu 50%...no to se nedá ignorovat :-) A tak jsme se šli podívat, jak se po půl roce vylepšili jednotliví představitelé.

Já se těšila na inzerovaného Kamila Střihavku v roli Ježíše, protože v listopadu jsem byla z Ježíše- Skořepy lehce rozčarovaná. Střihavka samozřejmě nehrál- asi pouze reklamní trik. No ale! Pan Skořepa mě mile překvapil!! Bylo vidět, že pilně trénoval a  bylo to skvělé!! Zářily i hvězdy jménem Basiková, Korn..i Noida Bártu musím pochválit...

Představení bylo velmi vydařené, Majda spokojená, vzali jsme i babičku... dostala to od nás darem k svátku a za odměnu jí ještě půjčíme naše děti, aby byl dárek originální :-)

Jinak se u nás o víkendu zahradničilo, rybařilo a mně se nějak zablokla záda, takže jsem teď výhradně orientována doleva... což je nepříjemné zejména v autě. Majda drze konstatovala, že to jsou ty krize středního věku!!!

1 komentář:

Andrea řekl(a)...

A měla pravdu:-))