Zprávy z tábora

23.8.2011

Naše děti překvapivě zůstávají i 4.den v místě pobytu ;-)
A domů nám  došly pohledy!

Martina má svůj styl- s tím nic nenadělám. Při čtení jejích vlastních textů je třeba opustit v duchu všechna pravidla pro psaní, zapojit notnou dávku fantazie- a pak se člověk snad může i něco dozvědět :-)


Po přečtení tohoto sdělení jsem měla dojem, že se z těch vos asi po... :-) ...no ale ono  tí hnědé cosi je to morče! Nikoli exkrement!

A vzápětí přišel dopis, z něhož jsme vyrozuměla, že jí vosa už štípla :-)



Majda píše poněkud kultivovaněji :-)) Věty dávají smysl a místo na pohledu je využito pro text do posledního místa :-) Snad se k tomu postupně s MáŤou taky dopracujeme ;-)

Každopádně jsme si nemysleli, že Majda někde vydrží zdráva déle než 3dny :-) Z tohoto důvodu držíme s Wlkem abstinenční hlídky- pijeme tedy na střídačku, aby vždy jeden z nás byl schopen sednout za volant.

Majda nás vycvičila hned v sobotu ráno. Zvonil mobil- číslo hlavní vedoucí. Já se málem zhroutila při pohledu na displej- fantazie pracovala naplno :-(

Paní Dáša ví, jak na to- hned na úvod místo pozdravu křičela, že s Majdou je všechno OK, aŤ se nelekáme, jen vozík, že se porouchal. Čučeli jsme na sebe s Wlkem dost nevěřícně. Závada, kterou jsme za celou éru ještě neměli, se projevila v pravý čas, 40 km od domova. Majda si polohovala opěradlo - a ono už se do výchozí polohy nevrátilo.

Řešili jsme tedy, co s tím- asi převodovka- :-( . Dovézt náhradní vozík můžeme, ale je to takový kostitřas- má ho jen na doma, nemá žádné polohovací prvky, ani nepruží- takže jízda po bytě se je OK, ale v terénu děs. Servis pracuje až od pondělí- a to se ještě neví, jestli nebudou na opravu objednávat díl z Německa (vozík je MEYRA). Nakonec Wlk vymyslel nějaké provizorní vypodložení (polštář za záda),  Majda měla pokyn zavolat, jak to vidí- a Wlk byl nastartován, že pojede směr sever.

Majda došla k závěru, že to vydrží. UF!Tak snad jo!! ;-)

7 komentářů:

Emily řekl(a)...

To je super!
A není vám už trochu smutno v tom tichu doma? :o)))

Markéta a Luki řekl(a)...

je fajn, že si to holky užívají :-)))
Vozík se umí vždy po...., když není servis po ruce :-( taky to známe ...

Baruschka řekl(a)...

To jsou parádní zprávy! Držím i nadále palce, aby to obě doklepaly zdárně až do konce a užily si to plnými doušky. (A vy taky :-))

Jo a potěšilo mě, že obrácené psaní J, S, Z je standardní poznávací znak všech absolventů první třídy :-D

Iva řekl(a)...

zrovna dneska ráno jsem si říkal, co asi u Wlků, jakpak holky na táboře ?
No a samé dobré zprávy. Jen tak dál.
Jen tak pro pobavení, dnes mi bzlo nabídnuto morče :).

Jaffi řekl(a)...

Další úžasný dopísek z tábora, koukám! Všude je to stejné. :o)

ivy řekl(a)...

Holky jsou šikulky,že všechno bez problémů zvládají :-))Martinčina psaníčka jsou nádherná :-))

Andrea řekl(a)...

Koukám, že zákony schválosti fubgujou:-(