Vánoční koncert

11.12.2011

V neděli měla Martinka svůj první koncert :-))
Chodí na flétnu na soukromé hodiny k panu učiteli. Pan učitel je starý pán, kterému už prošly rukama desítky dětí. Je zkušený a s dětmi to náramně umí, ví, co na koho platí...  Žádné rozmazlování, pěkně zostra ;-) Martina z něj má vítr, což je v jejím případě jedině ku prospěchu věci .-), ale na hodiny chodí ráda.

Pan učitel učí žáky ve věkovém rozpětí od 4 do důchodového věku. :-) No a 2x do roka pořádá ve svém domě koncert. Aby se žáčci mohli předvést publiku.

Žáčci se mnohdy vzájemně neznají- tedy rozhodně nemají čas se spolu sehrát, takže scénář koncertu je překvapením i pro ně ;-)
Martinka hrála mj. se "sousedovic klukem" :-) Filip je o dva roky starší - hraje už dlouho a moc mu to jde. Přišel pěkně vystrojený a měl nový účes! Tak jsem mu ho chválila :-)) a maminka mě ujistila, že toho kohouta si načesal kvůli Martině, aby nebyl menší ;-)!


(samozvaná tanečnice nebyla k odehnání. Navštívila prý Ukrajinu a viděla, že tam ženy tančí samy... tak ji to uchvátilo, že nebyla k zastavení...)

A závěrečnou skladbu si dali všichni :-))




Byla to příjemná akce. Neumím si tedy představit, že se mi takový dav prožene bytem v předvánočním čase :-), ale toho starého pána obduvuju! Mít tolik elánu a být ještě takhle schopná a užitečná pro ostatní, to bych v tom věku taky chtěla umět... :-)


4 komentáře:

Klarkas řekl(a)...

Já nějak nejsem schopná odtrhnout oči od té tanečnice, ta je naprosto senzační-výrazový tanec opravdu nemá chybu....
Pan učitel je určitě skvělý, důkaz toho, že když se chce, tak to i po mnoha letech praxe ve školství nemusí skončit vyhořením....

Lucka řekl(a)...

výborná hudebka, do takové bych taky chtěla chodit :))
Pan učitel je muž činu. Jen aby nebyl, jako pan Svěrák z Kolji :))

Anonymní řekl(a)...

Skvělé! Všechno! Tomu fandím a fandit budu, dokud tady budu! zuzi

LenkaS řekl(a)...

Moc Martince fandíme!