Poslední letošní Barování

se konalo onoho dne s magickým datem 12.12.2012, ale já ho prostě ještě nestihla zpracovat :-)

Ale dneska to  musím stihnout, protože  31.12. 2012 na ČT 2 ve 20:30 bude záznam z listopadového Barování. Tak sice netuším, co z toho TV štáb vyrobí za koláž, ale troufám si říct, že "to nemůže být špatné" - tak se můžete podívat, na čem já to už skoro 3roky!!! ujíždím :-)

Hostů v sále i na jevišti bylo dosti- atmosféra příjemně barovací. ta je naštěstí nakažlivá, takže i bručouni po chvíli roztávají.

Moderátor Filip Rajmont byl po dlouhé době opět ve výborném rozmaru- s účinkujícími žertoval, ostře glosoval chování politiků-máme patrně stejný vkus- tuze nám  "imponuje" jistá nepochopitelně sebevědomá mladá dáma K.P. ;-)

Paní ředitelka Sandra Nováková opět vypadala úplně jinak. je to žena tisíce tváří- tedy myšleno čistě vizuálně!! :-) Ono jí snad sluší úplně všechno...

Zajímavých čísel bylo opravdu mnoho. Respektive mám dojem, že jedno bylo lepší než druhé. To se zkrátka někdo má, že ho můzy políbí hned opakovaně :-)

Pár ukázek samozřejmě dodávám.

Ondra Brzobohatý= klavír + zpěv- show: Filip rajmont + Jitka Schneiderová:





Skvělá byla i Lenka Nová- kdysi dávno bylo její jméno spjato se skupinou Laura a její tygři.




I takhle může vypadat seriózní moderátor TV zpráv Tomáš Drahoňovský :-)) Skupina Funk Corporation - neznala jsem, žasla jsem a bavila se :-))



Úplně úžasní byli tihle dva kluci: Štěpán Klouček a Roman Tomeš - pro mě objevy roku. :-)



Nevidomého Radka Žaluda jsem schválně natáčela už při příchodu. jeho černý humor asi není pro každého, ale každopádně je to člověk, který má můj obdiv... a ten hlas...hmmmm :-)


Tak víc ukázek dávat nebudu, ale ještě musím zmínit jednu skvělou věc- izraelskou hudbu- The Trees & the Bees  . Výborná záležitost...

Jediný,kdo mi tam tentokrát chyběl, byla Věra Nerušilová. Ta nikdy nechybí, a tak doufám, že důvodem  bylo jen předvánoční nestíhání...

Tak já už se těším na další barovací ročník. Barování, to je moje terapie. Letos bylo co léčit...

Díky všem, kteří tento pořad chystají a dovedou v Malostranské besedě vždy vytvořit skvělou atmosféru. Největší dík patří samozřejmě Sandře N. Dovedu si představit, kolik telefonování a dopisování a času schramstne to, než se dá dohromady celá ta škála účinkujících... a vždycky se to podaří :-)) Díky!!!


6 komentářů:

wlcice řekl(a)...

tak se mi definitivně zbláznil blog- na různé odkazy zobrazuje stále stejné video... takže aktuální a zde zmiňovaná videa jsou na youtube-můj kanál je wlcice008.

Emily řekl(a)...

Díky za připomenutí, moc se těším, už jsem si nastavila nahrávání, pro jistotu.
Těším se, jdu rychle vyštrachat nějaké dobré pití, ať naladím atmosféru :o)))

Mija řekl(a)...

Wlčice sleduji a jsem nadšená...konečně normální Silvestr. Už jsem ztrácela naději, že budu muset koukat zase jenom na toho Bohouše..jako každý rok.

Unknown řekl(a)...

Wlčice díky.Skoukla jsem a musím říct,že se mi to líbilo.Jen je mi líto,že tu spoustu hodin záznamu "skrouhli"na pouhou hodinu :-( .

Emily řekl(a)...

Souhlasím s Miškou.
Neviděla jsem to teda celé, kecal mi do toho asistent (co spí v čepici a s prsama namazanýma sádlem :), ale když hrál Ondřej Brzobohatý na piáno, tak jsem ani nedýchala.

Lucie řekl(a)...

Včera jsem ani nedutala a poctivě sledovala záznam na dvojice a moc litovala, že to trvalo tak krátce. Takže si to budu zase nahradit tvými příspěvky!

PS: Milá Wlčice, přeji celé tvé rodině v roce 2013 hodně zdraví a pohody. Lucie