Šansonovinky

26.2.2013

Lístky na tento kulturní večer jsem koupila kamarádce jako dárek k narozeninám. Co má jeden pořád vymýšlet. Hrníčky, obrázky a jiné dárečky sice člověka potěší, ale záhy nastane problém: Kam s tím?... Drobné radosti se časem doma kupí, člověk se z nich těší, ale kam to všechno dávat... najela jsem na systém: Daruj zážitek :-) Ten vám 1/nikdo nevezme a za 2/ nespotřebuje žádný prostor, nikde nebude překážet... no a Wlk dodává, že zážitek nemusí být pozitivní, ale silný, takže odpadá i riziko toho, že by dárek mohl být nevhodný :-)

Šansonovinky byly ovšem dobrou volbou. Komponovaný pořad ze šansonů známé dílny Hapka-Horáček přišly zazpívat hvězdy hudebním nadáním a úžasnými hlasy obdařené: Věra Nerušilová, Ondřej Ruml, Lucía Šoralová a Honza Roušar. Ke klavíru zasedl osvědčený bavič a skvělý hudebník Václav Tobrman a za bubny samozřejmě Petr Zimák.

Alespoň malá ukázka zachycená na telefon :-) Ondra Ruml a Nepřeberná pokušení....




Večer to byl naprosto úžasný. Obdarovaná M. pravila velice dojatě, že tak krásný dárek v životě nedostala a že už ode mne nic jiného nikdy nechce :-)) ...no vida! :-) Daruj zážitek..jak se to osvědčilo! ;-)

A já musím říct, že  čímdál víc se mi začíná Malostranská beseda jako kultruní stánek líbit. Klubové pořady mají vždy příjemnou atmosféru. Má to jen jednu nevýhodu- z nabídky bych si vybrala tolikrát, že bych možná mohla mít v Malostranské besedě přechodné bydliště- abych neztrácela čas dojížděním :-) Zatím se hodně brzdím, ale i tak tam 2x do měsíce pravidelně zajdu.... je z čeho vybírat!

1 komentář:

Aranel na cestě.... řekl(a)...

to už tam jezdíš jako na chalupu :oD
šansonovinky chci také vyzkoušet, prý lepčí a lepčí