Narozeninové Barování Sandry Novákové ;-)

13.4.2013

 Příspěvek bude jen zkratkovitý- ale on by pozbyl aktuálnosti, kdyby nebyl napsán dnes :-) Bude postupně doplněn... snad... ;-)

Víkend byl náročný- a může za to Barování :-) Vydali jsme se hromadně, protože zastáváme názor, že sdílená radost se násobí počtem zúčastněných... dorazila i moravská sekce - a tak se naše cca 15členná grupa radovala tak, že na spaní zbylo opravdu jen málo času.

Barování V Malostranské besedě bylo tentokrát ve znamení gratulací. Paní barovací ředitelka Sandra Nováková totiž slaví narozeniny :-)  a slaví je ve stejný den (pouze s jinou číslovkou) jako moje kamarádka Š., takže bujaré veselí ovládlo i naši skupinku.

A zatímco diváci v hledišti byli díky tombole obdarováváni dary hmotnými ( opět se na mě usmálo Štěstí a získala jsem úžasný lapač prachu v podobě stěžňové lodi. Martina ji uvítala s jiskrou v oku, zatímco já doufám, že se jí co nevidět něco stane a nepůjde opravit ;-)) , účinkující byli originální a obdarovávali Sandru na míru šitými skladbami a texty...

Dávám živou ukázku kreativity - zpěv: Pavlína Matiová a Bára Poláková, doprovod Petr Zimák a David Hlaváč + KALD (Katedra Alternativního Divadla - DAMU)



...no kdo by nechtěl dostat něco takového?? :-))

...pokračování časem...

1 komentář:

Lucka řekl(a)...

Báječné to bylo!!!
Moc děkujeme :)