Barování plné hvězd!

22.11.2013

Je mi listopadově. Tedy melancholicky a ještě samozřejmě klasicky nakřapaně- tedy bez hlasu, zato už několik dní s bolestí duté hlavy. Piju odporný zázvorový čaj v takovém množství, a mám dojem, že mi mezi lopatkami už vyrůstá zázvorový oddenek. Nezabírá ...

Páteční večer-  Barování...  jdu si pro svou dávku muzikoterapie ve společnosti těch, které mám ráda ;-)

V předsálí i v hledišti se to hemžilo celebritami. Hned jsme znalecky odhadovali kvalitu večera :-)

Jan Kalousek, Ondřej Brzobohatý (vtipálci už ho překřtili na BrzoKuchař :-)), Ondřej Ruml, Věra Nerušilová, Dominika Hašková, Jiří Langmajer, Jitka Čvančarová, Bára Štěpánová... a spousta dalších- dá se říct Barových stálic-  se postarala o to, aby zážitky byly co nejkvalitnější!
Fotoseriál k nahlédnutí u Aranel .

Filip Rajmont byl v dobré moderátorské kondici ;-) Vtipně uváděl jednotlivé účinkují- obdivuhodná pohotovost, s níž reaguje na mnohdy nečekané smeče :-)
Neopomněl samozřejmě glosovat současnou politickou situaci- miluju tyhle jeho postřehy :-)
A taky dražil tenisky slavného učitele Adama ze seriálu Gympl. Peníze měly pomoci seniorům, o které se stará nadace Krása pomoci T.Kuchařové- souvislosti jistě chápete... ;-)


Po několikaleté pauze se na pódiu Malostranské besedy objevila Jitka Čvančerová. Vymrskla proslulý francouzský hit ze 70.let - Je suis malade- úžasné, skvělé... v doprovodu Ondřeje Brzobohatého naprostá bomba! :-)




Milý překvapením byl zpívající herec Martin Písařík. Měl zde premiéru, ale vedl si skvěle. Zaujal svým zpěvem i hrou na foukací harmoniku- inspirován uměním Sonny Terryho zazpíval píseň Walk on- parádně!! :-)



Šakalí léta naživo- jak jinak než s  Janem Kalouskem ;-)




Zaručeným úspěchem jsou pokaždé vystoupení Ondřejů - Brzobohatého a Rumla. Ti dva, když se spolu sejdou... ;-) Stojí zato všeho nechat a jen poslouchat a snad i závidět ten talent...




Bára Štěpánová se projevila nejen jako šikovná zpěvačka, ale všechny pobavila vtipným vypravováním historek. 


Program byl tentokrát i o přestávce. Hrálo se v předsálí, protože kapela byla tak objemná, že by se na jeviště nevešla .-) Orchestre International du Vetex - neobvyklá podívaná. Moc prima!


Večer pokračoval dlouho po půlnoci. Oficiální tečku udělala skupina  The Zevláky s Vojtou Kotkem.





Úžasný večer...  Nezbývá než poděkovat Sandře Novákové za vše, co pro pořad dělá a těšit se na prosincové - předvánoční Barování :-)



3 komentáře:

Hanna 6 řekl(a)...

Jitka je neskutečná

wlcice řekl(a)...

No oni tam ještě žertovali. Jitka se bránila a hledala v mobilu slova písně:"Já jsem to 4roky nezpívala!"-omlouvala se předem. Ondřej seděl u klavíru a oponoval:"Co že tys to nezpívala! Já to nehrál!"- no a výsledek... fakt nechápu. :-)

Aranel na cestě.... řekl(a)...

Přiznávám, že mě dojala k slzám. Opravdově. Bylo pěkné barováníčko a už se těším na prosinec. Ty tvoje videjíčka si s prominutím opět facebookově posdílím ...znárodním :o)))