Hledám návod

17.5.2014

... na život bez přísunu adrenalinu v takové dávce. Zn. nestačím odbourávat.


Vidina pestrého víkendu se rozplynula, aniž bych pro to cokoli musela udělat. Původní plán zahrnoval sobotní oslavu tchánových narozenin a nedělní návštěvu knižního veletrhu.

 realita:
-  v úterý skončil druhý děda taknějak náhle na hospitalizován interně. Odborné závěry zatím žádné. Čeká se na výsledky vyšetření a CT.

V pátek se Martina vrátila ze školy v přírodě. Měla jsem s touto akcí školy problém od začátku. Shrnula bych to asi tak: mnoho povyku i peněz pro nic. Ale dítě hromadné akce vyžaduje, a tak jsem potlačila všechny svoje nevole- a přidala se ke stádu.
Martina se vrátila s teplotou a zvracením. Asi viróza. Prý hromadná...

Tak to byla taková pěkná tečka za celým ozdravným pobytem a pěkný začátek deštivého víkendu.

2 komentáře:

Ali řekl(a)...

Přeju dědovi i Martince brzké uzdravení. Klára už ani na ŠvP nejezdí. Po týdnu pobytu se vrátí vždy 3/4 třídy s chorobami, jednou dokonce v sobotu odjeli a v úterý se vrátili s dětmi tak vyřízenými, že některé vynášeli z autobusu. Od té doby jsme tuto kratochvíli odbourali, protože všechny školy našeho obvodu jezdí jen na jedno místo a dokud bude pan Richter na radnici, jinam jezdit nebudou. Je to tedy velmi laciné, a když učitelka sežene pěkné ubytování s kvalitním stravováním, ovšem nedotované od radnice, rodiče odmítnou. Ach jo.

Lucka řekl(a)...

Je ten květen nějaký zakletý..

Dědovi i Martince přeju, ať jsou brzo fit!!