Barování- únor 2015

7.2.2015

S oblibou vodíme na Barování naše kamarády. Vstupenky jako dárek zatím pokaždé zafungovaly jako SUPERdárek... no tedy SKORO pokaždé ;-) Tentokrát jsme náš fanklub rozšířili o návštěvníky z venkova. Bezva to bylo- jako vždy. Organizátoři slibovali 35 účinkujících... Takže důvodů k těšení se nabízelo mnoho.

Po dlouhé době dorazily Jelení loje. Milé a vtipné dámy po vedením kapelníka Jelínka libozvučně zapěly. Díky mateřským povinnostem se na nějakou dobu odmlčely, ale na kvalitě jim pauza neubrala.




POZOR!! Barování upgradovalo :-)
Tak jednak pořad lehce pozměnil svůj název. Už se nebaruje pouze se Sandrou Novákovou, ale oficiálně i s Filipem Rajmontem.

 


A od letoška má Barování také svoji  stránku v Knize Tváří a taky  zbrusu nový web. 

Filip Rajmont se tradičně- tedy staro-nově -ujal role moderátora. Po návratu ze své dovolené v exotických krajích  byl silně pod vlivem "čtyř dohod" :-) Hned v úvodu prohlásil, že "nebude hřešit slovem", což se mu dařilo jen částečně :-)
Jo, "čtyři dohody" jsou fajn. Hezky se to čte, člověk se při tom usmívá a tetelí se na duši blahem, připadá si jako v pohádce, kde všechno určitě dobře dopadne.. no ale ...žít se podle toho nedá ;-)



Na jevišti se střídali účinkující různých žánrů. Tomáš Slavíček a Adam Vojtovic předvedli brilantní step. Úžasná podívaná- jak to těm dvěma ladí... dokonale a bezchybně.

Nejdojemnějším číslem večera bylo předvalentýnské vyznání lásky Sandry Novákové "svýmu klukovi" :-)



U klavíru seděl Václav Tobrman, který je také autorem textu. Vaškovi hraní i textování jde!

Zpívalo se také Romanu Tomešovi k narozeninám! Roman Tomeš si udělal radost a vydává CD s vlastní tvorbou.



Ondra Ruml asi neumí být jiný než VYNIKAJÍCÍ. Zazpíval "Englishmana" a sklidil velký aplaus.

Filip pojal kauzu s "bustami v ND" po svém- a donesl bustu svého dědečka, což se stalo velkou atrakcí zejména o přestávce v disciplíně: "pořiď si selfie s dědečkem na baru" :-)



 Dražilo se CD Barování-poprvé, podruhé, potřetí...


Dorazil i největší český herec- Pavel Šimčík. Po chvilce profi ladění kytary předvedl -řekněme hodně alternativní číslo. Vyhrožoval divákům, že pokud mu hraní nepůjde, zazpívá píseň vlastní...a tak všichni drželi palce, aby to klaplo hned napoprvé.  ;-)



Josef Klíma přišel zazpívat píseň "Bohemia" - definoval ženy středního věku jako ženy v období, kdy "je pozdě na život a brzy na stáří" - celkem dost trefné ;-)

Věra Nerušilová zpívala své oblíbené "jidiš písně". Nikdo to asi nesvede líp. 
Pozvala všechny na oslavu svých dubnových 80. Mnozí to považovali za vtip... 

Lenka Nová, Zdenka Trvalcová, Berenika Kohoutová, Honze Nedvěd, moc hlasitý Cirkus Problem a mnoho dalších se podílelo na dalším neopakovatelném večeru v Malostranské besedě.

Filip Rajmont glosoval dění na naší politické scéně- rád se vrací k tématům: "Hrad a jeho muži" (tragikomedie), OPENcard (kouzlo, za jaké by se nemusel stydět ani trapnomág Richard Nedvěd, když nechává zmizet karty před zraky publika...), Národní divadlo a personální změny v něm, TV vysílání a jeho kvalita (za pozornost jistě stojí TV Šlágr)...

Byl to takový hudebně-naučný večer, dá se říct :-) 

----------------------------------------------------------------
Naši mimopražští přátelé moc nechápou život nás "povalečů z pražských lumpenkaváren", ale líbil se jim :-)) A budiž jim ku cti, že už alespoň připustili, že se v prezidentské volbě zmýlili... 
Obdivovali celebrity pěkně zblízka a ještě ve tři ráno byli na baru pěkně čiperní ;-) Tak snad zas někdy příště!

1 komentář:

Lucka řekl(a)...

Jelení loje jsou super :))

krásná reportáž!

Něktěří si ji užíjí několikrát :D