Český veget po italsku ;-)

6.3.2015

Dnes Ital nevytáhl žádnou výstražnou ceduli, vírt se utišil, mlha se nedostavila, bylo krásně modro a nejezdila pouze lanovka na nejvyšší vrchol Mt.Tamai, což zas tak nevadilo, protože i tak je z čeho vybírat.

 

Pojali jsme den velmi odpočinkově. Sjezdovky jsou příjemné- široké a dlouhé, upravené. Kolem poledne si dáváme pauzu. My vegetíme u bufetu, Martina obvyklejde něco slupne a hned jde jezdit na cvičnou louku, kde je místo lanovky pojízdný koberec, takže nepotřebuje doprovod.

Dnes jsme se slunili. Na terasách u občerstvovacích stánků jsou pro turisty připravené dřevěné bytelné lavice a stoly a taky saturninovská lehátka. Občas je to legrace :-) Ta naše byla naštěstí postavená dobře- jen byl pak problém se z něj zvednout :-) Pořizovat si selfie mi přišlo nevkusné, ale cvakla jsem Martinu a lze si tam představit úplně kohokoli ;-) Nosnost mají dobrou.

 Posezení ukávy lze spojit i s jazykovým kurzem pro samouky - sáčky s cukrem tu mají vtipné slogany v různých jazycích. Sice nesladím, ale ráda je pročítám :-) - srdce sběratele tohoto artiklu by jistě zaplesalo ;-)



Po šichtě na sjezdovce se těšíme na večeři. Italská kuchyně mě baví!







Bydlení v naší chaloupce spočívá v tom, že na jídlo docházíme do sousední restaurace. Ale sezonu už tu asi mají za sebou. V deset večer zavírají. Takže mejdan vždy pokračuje i na pokoji :-)

A zítra naposled :-((

1 komentář:

LenkaS řekl(a)...

To je nádhera! Komfortní lyžovačka i relax. Děkujeme za zprostředkování té horské pohody.